Híreink

Iskolai mérések

Az első műveleti sebesség felmérés eredményei mellett megjelent a második mérés eredménye is. Érdemes összehasonlítani egymással, az elért százalékos eredményeket. Továbbra is minden évfolyamban az adott korosztály országos átlagához történik a viszonyítás. A táblázat évfolyamonként a tanulói kód szerint rendezett. A visszakeresést segíti, a kódra történő keresés (Ctrl+F).

elolvasom »
Iskolai hírek

Szótanuló verseny

Jó a memóriátok? Könnyen tanuljátok a szavakat?
200 szót találtok a csatolt file-ban, két hét áll rendelkezésetekre a megtanulásukra. A verseny írásban lesz március 9-én (szerdán) 15 órakor. Jelentkezni angoltanárotoknál lehet március 3-ig. Hajrá!

elolvasom »

Városi Röplabdabajnokság, III. hely

2011.január 27-én megrendezett városi röplabdabajnokságon iskolánk csapata 3. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Bagdán Zsolt 10.c, Imre Edwin 10.c, Kövecses Norbert 10.c, Papp Márk 11.c, Zelenka Dániel 11.c, Lantos Tamás 12.a, Lévai Péter 12.a

elolvasom »
Iskolai hírek

Diákbál 2011

A HISZK Gregus Máté Tagintézmény 2011. január 29-én 19 órai kezdettel Diákbált rendez a Fekete Sas termeiben.
A bál fővédnöke: Dr. Lázár János polgármester, országgyűlési képviselő

elolvasom »
Iskolai hírek

Bronzérem a szakmák Európa-bajnokságán!

Albert Viktor és Beregszászi Gergő már felsőoktatási intézményben tanulnak, de amikor megnyerték a mechatronika szakma országos tanulmányi versenyét, még iskolánk tanulói voltak. Ezzel az eredménnyel akkor kijutottak Kanadába, a szakmák világbajnokságára (WorldSkills) – ahol a középmezőnyben végeztek – és most a szakmák Európa-bajnokságára (EuroSkills).

elolvasom »
Rotary Club Hódmezővásárhely
Iskolai hírek

Rotary Ösztöndíj

Tóth Violetta 11.d osztályos, Barcsik Richárd és Farkas Gergő 12 osztályos tanulókat tanulmányi és közösségi munkájuk, eddig elért eredményeik alapján a Rotary Club és Alapítványának ad hoc bizottsága Rotary Ösztöndíjban részesítette. A díj átadása ünnepélyes keretek között 2010. december 06-án volt.

elolvasom »
Iskolai hírek

Pásztorjáték

„2010. november 27-én a HISZK Gregus Máté Tagintézmény Színjátszó Csoportja és az Arany Páva népdalkör adott közös műsort a Hadirokkantak, Hadiözvegyek, Hadiárvák Országos Nemzeti Szövetségének Hódmezővásárhelyi Csoportjának karácsonyi műsorán a Csúcsi közösségi házban.

elolvasom »
Iskolai hírek

Gyalogtúra a Holdvilág-árokban!

Iskolánk idén is megszervezi hagyományos gyalogtúráját a Pilisben október 29-én, pénteken.
A programban a következők szerepeltek:
– Gyalogtúra a Pilisbena holdvilág árkon keresztül
– Bográcsos étkezés

elolvasom »
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email