Híreink

Iskolai hírek

Mezőgazdasági technikusaink az ország legjobbjai

A mezőgazdasági technikus tanulók országos szakma tanulmányi versenyén idén is kiválóan produkáltak iskolánk tanulói! Bakai Henrietta 1., Nagy-György Richárd 4. és Baranyi Anna 7. helyezett lett. Valamennyien 14.d osztályos tanulók.

elolvasom »
Iskolai hírek

Kiss tanár úr országos szintű elismerése

A Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete és a Magyar Olimpia Bizottság – a sok évtizedes kimagasló munkájának elismeréséül – „Az év testnevelője” kitüntető címet adományozta Kiss László tanár úrnak!

elolvasom »
Iskolai hírek

Sikeres volt az iskolai véradás

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is nagy számban voltak iskolánk tanulói, tanárai véradáson. Összesen 47 fő, ebből 26-an először adtak vért. Köszönet és tisztelet illeti a résztvevőket, hogy önzetlenségükkel hozzájárultak emberi életek megmentéséhez!

elolvasom »
Iskolai hírek

Adj vért és ments meg három életet! – 2013

Ebben a tanévben március 20-án szerdán, 10-12 óra között várják iskolánk diákjait, dolgozóit véradásra. Ha elmúltál 18 éves és egészséges vagy, arra kérünk, hogy vegyél részt e karitatív rendezvényen!
Gyülekező szerdán 9:30-kor az aulában. (Személyit, TAJ-kártyát ne hagyd otthon!)

elolvasom »
Iskolai hírek

Modern amerikai haditechnika iskolánkban

Páncélozott Hummer járművek kerültek a hódmezővásárhelyi laktanyába. A laktanya vezetőségének köszönhetően egy járművet kihoztak iskolánkhoz. Így nemcsak a katonai alapismeretet tanuló diákok, hanem minden érdeklődő megismerhette az Afganisztánt is megjárt járművet.

elolvasom »
Iskolai hírek

Úszó sikerek a Diákolimpián

Köteles Dávid 13.d osztályos tanuló a Diákolimpia megyei döntőjén 100 háton 1:05,18 perces időeredménnyel 1. helyezést ért el. Seres Medárd 11.d osztályos tanuló 1:11,61 perces eredménnyel ugyanebben a számban 4. lett. Köteles Dávid március 1-én Budapesten az országos döntőn képviseli iskolánkat. Gratulálunk és további sikert kívánunk!

elolvasom »
Iskolai hírek

Diákbálunk a médiában

Iskolánk diákbáljáról szóló beszámolók olvashatók és a képek megtekinthetők a Promenád és a Vásárhelyi Hírek hírportálokon.

elolvasom »
Iskolai hírek

Diákbál 2013

A HISZK Gregus Máté Tagintézmény
2013. január 26-án 19 órai kezdettel
Diákbált rendez a Fekete Sas termeiben.

elolvasom »
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email