Híreink

Iskolai hírek

Jelentkezés szakmai vizsgára – 2020/2021 ősz

A jelentkezési lapot jól olvashatóan ki kell tölteni és aláírni, az SZVK számot az iskola beírja. A jelentkezéshez csatolni kell mezőgazdasági technikus (54 621 02) képzésben a komplex szakmai vizsgára bocsátás feltételeként a Mezőgazdasági vontató vezetésére érvényes vezetői engedély (T, illetve C+E, C1+E kategória, vagy B kategória) másolatát.

elolvasom »
Iskolai hírek

Jelentkezz szakmai képzéseinkre

Kérjük, hogy a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot és mellékleteit 2020. augusztus 11-ig juttassák el iskolánk titkárságára postai levélben, ill. lehetőség szerint e-mailben!

elolvasom »
Iskolai hírek

Érettségi 2020

Tájékoztató a 2020. május-júniusi érettségi vizsgaidőszakban érvényes speciális szabályokról!

elolvasom »
Iskolai hírek

Digitális munkarend – Kapcsolattartás e-mailen

A digitális munkarend bevezetésével kapcsolatosan az elsődleges kapcsolattartási csatornának az iskolai levelező rendszert tekintjük.
Az iskolai levelező rendszerbe történő belépéshez az iskola weblapján szereplő linket kell használni.

elolvasom »
Rólunk írták

Gregus Bál 2020

A Gregus Máté Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola 2020. január 25-én, 19 órai kezdettel Diákbált rendezett a Fekete Sas báltermében.

elolvasom »
Hírek

Gazdanapi Fórum – 2020. 02. 08.

A Hódmezővásárhelyi Gazdasági Egyesület és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád Megyei szervezete, Gazdanapi Fórumot tart. Időpont: 2020. február 8. (szombat) 10 óra Helyszín: SZTE Mezőgazdasági Kar,”A” előadó (6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.)

elolvasom »
Iskolai hírek

Diákbál

A Gregus Máté Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola 2020. január 25-én, 19 órai kezdettel Diákbált rendez a Fekete Sas báltermében.

elolvasom »
Iskolai hírek

Interaktív nyílt napot tartottunk

Nyílt napot tartott a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola csütörtök délután, aminek keretein belül a leendő középiskolás diákok betekintést nyerhettek az intézmény nyújtotta lehetőségek tárházába.

elolvasom »
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email