Eredmények a 2023-as Szakma Sztáron

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Mezőgazdasági technikus Benk Katica 1. helyezett, Gyenge Regina 2. helyezett,

Állattenyésztő és állategészségügyi technikus Kondász Bálint 3. helyezett,

Pàl Péter gazda 1. helyezett.

Gratulálunk diákjainknak, oktatóinknak!

Éremesőt hozott a Gregusnak a Szakma Sztár verseny!

Most is begyűjtötték a tanulók az első, második helyeket, de többen is remek eredménnyel térhettek haza.

Nagy Zsuzsanna az Alföldi ASzC Gregus Máté Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola igazgatója a Promenad24-nek elmondta:

Nagyon büszkék vagyunk a felkészítő kollégákra és a diákjainkra. Már szeptemberben elkezdődik a felkészülés erre a versenyre. Nagyon motiválja a diákokat, hogy jeles szakmai bizonyítványt kaphatnak, ha jól szerepelnek, és mentességet a vizsgák alól. Végig követtem a felkészülésüket. 11 indulóból 9 diákunk bejutott a döntőbe. Az eredményhirdetéseken is természetesen ott voltam, együtt izgultam diákokkal, kollégákkal. Nagyon örömteli volt az eredményhirdetés.

Az iskola diákjai egyébként rendszeresen éremesővel térnek haza a Szakma Sztár versenyről, kiemelten odafigyelnek arra, hogy mindent megadjanak a felkészülés időszakában a diákoknak ahhoz, hogy évről- évre sikeresen teljesíthessenek.

Mezőgazdasági technikus tanulók közül az országos szakmai tanulmányi versenyen első helyezést ért el Benk Katica, második helyezést Gyenge Regina. 14. és 15. helyezett lett Hlavács Gabriella és Szunyi János.

Szintén országos szakmai tanulmányi versenyen,állattenyésztő és állategészségügyi technikus szakmában dobogós, 1. helyezést ért el Kondász Bálint, és 2. lett Király Zsuzsanna.

A szakma kiváló tanulója versenyben a gazda – állattenyésztő szakmai iránnyal első helyezett lett Pál Péter, ő teljes mentességet kapott jeles szakmai bizonyítvánnyal, és nyolcadik helyezett lett Gulyás Adél. Szintén a szakma kiváló tanulója a versenyen mezőgazdasági gépész szakmában, hatodik helyezést ért el Jó Máté, ő szintén jeles szakmai bizonyítványt fog kapni.

forrás: promenad24.hu – 2023. 04. 27

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email